Toimitusehdot

  • Tilaamasi tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Kun tilauksesi on pakattu saat seurantakoodin sähköpostiisi. Saat myös tekstiviesti tai sähköposti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Erityisen painavat ja kookkaat tuotteet toimittaa Kaukokiito haluamaasi osoitteeseen Suomen rajojen sisäpuolella. Kuljetusliikkeestä soitetaan sinulle aina ennen toimitusta, kannattaa siis pitää puhelin lähettyvillä mahdollisuuksien mukaan jos odotat meiltä toimitusta. Kuljetusliike ei siis koskaan tuo/jätä pakettiasi minnekään ennen kuin vastaanottaja on tavoitettu. Tilausten toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Tuukka@rautio.fi
  • Tilauksen toimituskulut ovat 12,90 €. Lumilinkojen, perämoottoreiden yms. toimitusmaksu asiakkaan osoitteeseen 100,-. Ajoleikkureiden yms. toimitusmaksu asiakkaan osoitteeseen 200,-
  • 14 vrk palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen, voit lähettää sen meille takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Palauttamasi tuote hyvitetään sinulle. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkaukset vahingoittumattomia. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan pakkauslista. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, siitä on sovittava lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tuukka@rautio.fi.
  • Näillä ehdoilla toimitamme tilauksia vain Suomessa.
  • Alle 18-vuotias voi ostaa vain postiennakolla, ja tarvitsee tilaukseensa holhoojansa allekirjoituksen.
 

Maksutavat

  • Käytössämme on Klarnan kassa, ja voit maksaa tilauksen kuluttomasti 30 päivän laskulla. Voit myös halutessasi maksaa suoraan verkkopankistasi.
 

Toimitus

  • Nopeat toimitukset
    Toimitusaika on yleensä noin 2-3 arkipäivää. Valtaosa tuotteistamme postitetaan kuitenkin tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Toimitusaika voi joskus olla pidempi kuin tämä, ilmoitamme sähköpostitse mikäli toimitus viivästyy.