Ale 16%

Makita DGP180Z rasvapuristin 18V runko

Tuotetunnus: DGP180Z Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 379,00 €.Nykyinen hinta on: 319,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Tehokas rasvapuristin kaluston ja koneiston rasvaukseen. Suuren 690 barin paineen ansiosta rasvanipat aukeavat helposti. Kaksi toimintatapaa: hidas tai automaatti, joka säätelee täyttönopeuden vastuksen mukaan. Kapasiteetti 5–40 patruunaa 6,0Ah akulla vastuksesta riippuen. Olkahihna ja 120 cm letku vakiona. Laiterunko ilman akkua ja laturia.

Lisätiedot

Tehokas rasvapuristin kaluston ja koneiston rasvaukseen. Suuren 690 barin paineen ansiosta rasvanipat aukeavat helposti. Kaksi toimintatapaa: hidas tai automaatti, joka säätelee täyttönopeuden vastuksen mukaan. Kapasiteetti 5–40 patruunaa 6,0Ah akulla vastuksesta riippuen. Olkahihna ja 120 cm letku vakiona. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Rasvapuristin teollisuuden kunnossapitoon, maatalouden koneiden huoltoon, raskaan kaluston ylläpitoon ja moneen muuhun käyttöön. Suuri 690 barin (10.000 psi) maksimi työpaine avaa myös kiinni jämähtäneet rasvanipat helposti. Syöttönopeus hitaalla asetuksella 145 ml/min. Automaattiasetuksella maksimissaan 290 ml/min. Automaatti säätelee syöttönopeutta kuormituksen mukaan ja nopeuttaa näin työskentelyä varsinkin isoissa kohteissa. Portaaton nopeudensäätö myös suoraan käyttökytkimestä. Kapasiteetti 6,0 Ah akulla jopa 40 patruunaa latauksella ilman vastapainetta. Kapasiteetti 600 barin vastapaineella 5 patruunaa latauksella. Soveltuu käytettäväksi 400g patruunoille tai irtorasvalle (455g). Irtorasva voidaan pumpata erillisen liitännän kautta laitteeseen tai imaisemalla irroitettavaan patruunasäiliöön. LED-valaisin helpottaa työskentelyä hämärässä. Työvalo sytytetään erillisestä painikkeesta ja se palaa noin minuutin sen jälkeen kun työskentely on lopetettu. Vakiovarusteena 120 cm pitkä letku. Letkulle on myös pidike koneen rungossa, jolloin letkun pää on suojattuna epäpuhtauksilta, eikä se sotke paikkoja. Käyttökytkin voidaan lukita kiinni- tai auki-asentoon. Mukana toimitettava olkahihna helpottaa käyttöä liikkuvassa työssä. Toimitetaan runkoversiona ilman akkuja ja latauslaitetta. Saatavana myös akullinen versio salkussa tyypillä DGP180RT.

Käyttöedut
Automatiikka säätelee painetta ja syöttönopeutta kohteen mukaan
Syöttönopeus säädettävissä myös portaattomasti käyttökytkimestä
Kytkimen lukituspainike helpottaa työskentelyä suurissa kohteissa

Tekniset tiedot
Jännite 18 V
Akkutyyppi LXT
Akun suojausjärjestelmä
Maksimipaine 690 bar
Letkun pituus 1,2 m
Paino akulla (EPTA) 5,5 kg
Tuotteen mitat (P x L x K): 449 x 114 x 245 mm
Syöttönopeus 290 ml/min

Tutustu myös