STIHL FSA 30.0 akkutrimmeri set

Tuotetunnus: FA100115720 Categories , , Merkki:

185,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Stihl Akkutrimmeri FSA 30 – Akkutrimmeri setti kahdella AS2 akulla ja AL 1 laturilla. Suorita leikkuu- ja siivoustyöt kotipuutarhassa helposti, joustavasti ja tarkasti. Kompakti STIHL FSA 30 -akkuruohotrimmeri soveltuu erityisen hyvin keskikorkean ruohon leikkaamiseen, nurmikon reunojen hoitoon sekä puiden ympärillä, pensaiden alla, seinillä tai portaissa tapahtuvaan siivoukseen.

Lisätiedot

STIHL FSA 30 on vakiona varustettu STIHL PolyCut 3-2 -leikkuupäällä, jossa on 2 kestävää ja liikkuvaa PolyCut muoviterää. Nopeita teränvaihtoja varten jopa 6 PolyCut-terää voidaan säilyttää säilytyskolossa laitteen moottorin alla ja vaihtaa suoraan leikkuupäähän ilman työkaluja. Vaihtoehtoisesti voit käyttää FSA 30:tä myös lisävarusteena saatavan AutoCut C 3-2 -siimapään kanssa ja halkaisijaltaan 1,4 mm:n siimalla.

Ergonomisen muotoilunsa, joustavien säätömahdollisuuksiensa ja keveyden, vain 2,3 kg akun kanssa, ansiosta FSA 30 mahdollistaa mukavan ja vaivattoman työskentelyn. Pehmeä kahva istuu hyvin käteen ja mahdollistaa yksinkertaisen, intuitiivisen käytön. Voit mukautua pituuteesi säätämällä teleskooppivartta ja keulakahvaa asteittain napin painalluksella. Vielä enemmän työskentelymukavuutta varten niittoyksikön työkulmaa voidaan säätää helposti – ja voit yksinkertaisesti kääntää leikkuuyksikköä 90° nurmikon reunojen tarkkaa leikkaamista varten. Välitanko voidaan taittaa ylös ja alas, mikä varmistaa tarkan ja hellävaraisen leikkaamisen puiden ja pensaiden sekä esineiden ympäriltä. FSA 30 akkutrimmerissä on käytännöllinen ripustuslenkki tilaa säästävään säilytykseen autotallin tai työkaluvajaan seinällä.

– Paketti sisältää 2kpl AS 2 akkuja ja AL 1 laturin
– Käytettäväksi meluherkillä alueilla

Tekniset yksityiskohdat
– Nimellisjännite: 10,8V
– Paino: 2,3 kg
– Äänenpainetaso: 76 dB(A)
– Äänitehotaso: 89 dB(A)
– Tärinäarvo vasen/oikea: 1,5/1,9 m/s²
– Tärinäarvo metallityökalulla vasen/oikea: 1,5/1,9 m/s²
– Kokonaispituus: 116 cm
– Leikkuuympyrän halkaisija: 230 mm
– Suositeltu akku: AS 2
– Akun kesto: jopa 19 minuuttia

Tutustu myös