Ale 10%

Stiga STIG robottiruohonleikkuri

Tuotetunnus: 2R3100018/ST1 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 999,00 €.Nykyinen hinta on: 899,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

STIGA Stig on ensimmäinen robottileikkuri, joka voi kunnolla ylläpitää hyvinvoivaa nurmikkoa ainoastaan kahdella leikkuujaksolla päivässä, mahdollistaen sinulle enemmän keskeytyksetöntä aikaa nurmikollasi. Kompakti ja kevyt Stig navigoi älykkäästi kaiken muotoisissa ja -kokoisissa puutarhoissa. Konerunko ilman akkua!

Lisätiedot

STIGA Stig -robottiruohonleikkuri huolehtii puutarhastasi ja antaa sinulle takaisin sen ajan, jonka voit viettää nurmikollasi.

5 Ah akulla se suoriutuu jopa 1.200 m2 alueesta yhdellä latauksella, 2,5 Ah akulla jopa 600 m2 alueesta. Kompakti ja kevyt, alle 8 kg, STIGA Stig pystyy liikkumaan vaivattomasti jättämättä jälkiä nurmikkoon. Se on täydellisesti tasapainossa sekä epätasaisessa maastossa että jopa 24° rinteissä.

Stigin kaksi piirilevyä oppivat milloin ja missä leikataan. Turvallisuuttasi ajatellen sen estetunnistimet pysäyttävät STIGA Stigin paikalleen heti sen osuessa mihin tahansa esteeseen. Sadetunnistimet lähettävät sen takaisin latausasemaan ensimmäisten sateen merkkien ilmaantuessa. Yhdistämällä sen älypuhelimeesi voit hallita sen leikkuuta ja aikatauluttaa työskentelyjaksoja STIGA GO -sovelluksen avulla. Sovelluksen kautta voit myös asettaa jopa 5 eri aloituspistettä, mikä tarkoittaa sitä pistettä rajakaapelissa mistä STIGA Stig aloittaa leikkaamisen – jotta puutarhasi tulisi tasaisesti leikattua. Sen jälkeen kun leikkuu on tehty, yksinkertaisesti nosta vain yläkansi ja huuhtele laite puutarhaletkulla – IPX5-suojauksen ansiosta voit aina pitää STIGA Stigisi kunnossa ja puhtaana.

Pakkaussisältö

  • Stig-leikkuri
  • Latausasema
  • 7 kpl latausaseman kiinnitysnastaa
  • Työkalu latausaseman kiinnitysnastoille
  • 2 kpl liitintä latausaseman johdoille
  • 2 kpl liitintä
  • 4 kpl terää + 4 kpl ruuvia

Tutustu myös