Ale 5%

Stihl MS 162 – Luotettava moottorisaha pihanhoitoon

Tuotetunnus: 11482000000 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 199,00 €.Nykyinen hinta on: 189,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Stihl MS 162 on kevyt ja helppokäyttöinen moottorisaha, joka sopii erinomaisesti polttopuiden sahaukseen ja pihanhoitotöihin. Varustettu tehokkaalla STIHL 2-MIX -moottorilla, tärinänvaimennusjärjestelmällä ja teräketjun sivukiristyksellä, tämä saha tarjoaa mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen.

Lisätiedot

Stihl MS 162 – Luotettava moottorisaha pihanhoitoon

MS 162 on kompakti ja luotettava polttomoottorisaha, joka on suunniteltu erityisesti polttopuiden sahaukseen ja pienten pihatöiden hoitamiseen. Tämä perusmalli tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet helppoon ja turvalliseen käyttöön, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti niin aloitteleville kuin kokeneille käyttäjille. Stihl MS 162 yhdistää voiman, käyttömukavuuden ja turvallisuuden yhdeksi kompaktiksi kokonaisuudeksi, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun kotitalouksien piha- ja metsätöihin.

Käytännöllisyys ja turvallisuus etusijalla

MS 162 yhdistelmäkatkaisin ja pysäytystoiminto takaavat helpon ja nopean käynnistyksen. Moottori sammuu pysäytystoiminnon ansiosta automaattisesti, ja lämmin kone on valmis käynnistymään uudelleen heti lyhyen tauon jälkeen. Teräketjun sivukiristys tekee ketjun vaihdosta ja kiristyksestä helppoa ja turvallista, jolloin sahaa voi huoltaa vaivattomasti ilman erikoistyökaluja.

Tehokkuutta STIHL 2-MIX -moottorilla

STIHL 2-MIX -moottori tarjoaa huomattavan polttoainetehokkuuden ja vähäisemmän päästötason, mikä vähentää käyttökustannuksia ja ympäristövaikutuksia. 4-kanavainen huuhtelutekniikka optimoi palamisen ja varmistaa korkeamman tehon sekä alhaisemman polttoaineenkulutuksen. Tämä moottorisaha on varustettu läpinäkyvällä ketjuöljysäiliöllä, jonka avulla öljyn määrä on helppo tarkistaa ilman tarvetta keskeyttää työskentelyä.

Mukavaa työskentelyä tärinänvaimennusjärjestelmällä

STIHLin tärinänvaimennusjärjestelmä vähentää merkittävästi moottorin aiheuttamaa tärinää, jolloin työskentely on mukavampaa ja vähemmän rasittavaa pitkienkin työjaksojen aikana. Tämä ominaisuus yhdessä laitteen keveyden (vain 4,5 kg) kanssa tekee Stihl MS 162 helppokäyttöisen ja ergonomisen moottorisahan, joka sopii jokapäiväisiin sahaustarpeisiin.

Tekniset tiedot:

  • Kiskon pituus: 30 cm (12″)
  • Iskutilavuus: 30 cm³
  • Teho: 1,6 hv
  • Paino: 4,5 kg
  • Tärinätaso: 3,2/3 m/s²

 

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta: Stihl.fi

Stihl MS 162 on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja helppokäyttöisen moottorisahan kotipihan ylläpitoon.

Tutustu myös