Ale 25%

STIHL FS 460 C-EM K – Tehokas raivaussaha vaativiin töihin

Tuotetunnus: 41472000628 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 1285,00 €.Nykyinen hinta on: 959,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

SAHAPÄIVÄ TARJOUSTUOTE. Alennushinta voimassa vain Pe 27.9. !

STIHL FS 460 C-EM K (2024) on tehokas ja ergonominen raivaussaha ammattilaisille. Varustettu päivitetyllä 2-MIX-moottorilla ja M-Tronic-järjestelmällä, se tarjoaa korkean suorituskyvyn ja vähäisen tärinän vaativissa olosuhteissa. Täydellinen vaikeakulkuisiin maastoihin ja tiheiden alueiden raivaukseen.

Lisätiedot

STIHL FS 460 C-EM K – Tehokas raivaussaha vaativiin töihin

Uudistunut syksyn 2024 STIHL FS 460 C-EM K on entistä tehokkaampi ja ergonomisempi polttomoottorikäyttöinen raivaussaha, joka on suunniteltu ammattilaisille haastaviin raivaustöihin. Tämä raivaussaha soveltuu täydellisesti käytettäväksi vaikeakulkuisessa maastossa sekä tiheiden alueiden raivaukseen. Lyhyen akselin ansiosta se on ihanteellinen ahtaisiin tiloihin, mikä parantaa tarkkuutta ja käytettävyyttä.

Tehokas ja optimoitu suorituskyky

Uudistuneessa 2024 mallissa on päivitetty STIHL 2-MIX -moottori, joka tarjoaa entistä paremman polttoainetehokkuuden ja korkean suorituskyvyn. Täysin elektroninen STIHL M-Tronic -järjestelmä säätelee automaattisesti moottorin toimintoja, kuten polttoaineen syöttöä ja sytytysennakkoa, varmistaen optimaalisen tehon kaikissa työskentelyolosuhteissa. ElastoStart-järjestelmä tekee laitteen käynnistämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Parannettu ergonomia ja käyttömukavuus

2024 malli tuo mukanaan päivitetyn ergonomian, joka vähentää käyttäjän rasitusta. Ergonominen kahden käden kahva tukee luonnollista leikkuuliikettä, mikä helpottaa pitkäkestoista työskentelyä. Innovatiivinen tärinänvaimennusjärjestelmä vähentää tärinää entisestään, mikä vähentää lihas- ja nivelrasitusta. Monitoimikahvan kaikki toiminnot ovat helposti hallittavissa yhdellä kädellä, ja pysäytyspainike mahdollistaa työskentelyn jatkamisen tauon jälkeen ilman lisätoimenpiteitä.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

STIHL FS 460 C-EM K (2024) on yhteensopiva laajan valikoiman leikkuutyökalujen, kuten ruohoterien ja raivausterien kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen välineen erilaisten maiseman- ja metsänhoitotehtävien hoitamiseen.

Tekniset tiedot:

  • Iskutilavuus: 46 cm³
  • Teho: 2,2/3 kW/hv
  • Paino: 8,5 kg
  • Äänenpainetaso: 100 dB(A)
  • Tärinätaso metalliterällä: 2,5/2,4 m/s²

 

Uudistunut FS 460 C-EM K – Ammattilaisen valinta

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta: Stihl.fi

Tutustu myös