Ale 9%

Stihl FSA 200 akkuraivaussaha – ilman akkua ja laturia

Tuotetunnus: FA032000037 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 765,00 €.Nykyinen hinta on: 699,00 €.

Ei tällä hetkellä varastossa Kalajoella

STIHL FSA 200 on tehokas akkukäyttöinen raivaussaha ammattikäyttöön. Ergonominen kahva ja antivibraatiojärjestelmä takaavat mukavan työskentelyn. Sopii viherrakentamiseen ja suurten alueiden leikkaamiseen. Toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Lisätiedot

STIHL FSA 200 ilman akkua ja laturia – Tehokas akkuraivaussaha ammattilaisille

STIHL FSA 200 on ammattikäyttöön suunniteltu tehokas akkukäyttöinen raivaussaha, joka soveltuu erinomaisesti puutarhatöihin, viherrakentamiseen ja vesakon poistoon. Tämä malli toimitetaan ilman akkua ja laturia, mutta on yhteensopiva STIHL AP -akkusarjan kanssa. Akku asettuu suoraan moottorikoteloon, mikä parantaa laitteen liikkuvuutta ja joustavuutta työssä.

Ergonominen ja helppokäyttöinen

Yksi FSA 200 keskeisistä ominaisuuksista on ergonominen kahdella kädellä ohjattava kaksoiskahva, joka tukee luonnollista leikkuuliikettä ja helpottaa suurten alueiden käsittelyä. Kahva on helposti säädettävissä ilman työkaluja, mikä tekee laitteesta monipuolisen ja mukautettavan erilaisiin työtehtäviin. Ergonominen muotoilu ja tasapaino mahdollistavat pitkät työskentelyjaksot ilman liiallista rasitusta.

Tehokas suorituskyky ja vähäinen tärinä

STIHLin antivibraatiojärjestelmä vähentää merkittävästi moottorin tuottamaa tärinää, mikä tekee työskentelystä miellyttävämpää ja vähentää väsymystä. Tämä on erityisen tärkeää pitkissä työrupeamissa, joissa tärinä voi aiheuttaa epämukavuutta. FSA 200 – raivurissa on lisäksi tehokas moottori, joka takaa tasaisen suorituskyvyn akun varaustilasta riippumatta. Suuri leikkuuleveys, jopa 450 mm, tekee siitä erinomaisen valinnan sitkeän ruohon ja vesakon raivaukseen.

Roiskevesisuojaus ja kestävyys

FSA 200 on varustettu IPX4-suojaluokituksella, mikä tarkoittaa, että laite on roiskevesisuojattu kaikista suunnista. Tämä tekee siitä sopivan päivittäiseen käyttöön myös sateisissa olosuhteissa. Lisäksi laitteen LED-lataustilanäyttö mahdollistaa akun varaustilan seurannan, mikä auttaa ennakoimaan työskentelyajat ja lataustarpeet.

Tekniset tiedot:

  • Nimellisjännite: 36 V
  • Paino: 5,7 kg (ilman akkua)
  • Äänitehotaso: 94 dB(A)
  • Tärinätaso (vasen/oikea): 2,8/1,6 m/s²
  • Leikkuuleveys: 450 mm

 

Tähän sopivat akut ja laturit löydät täältä: Akut ja laturit

Yhteenveto

STIHL FSA 200 on hiljainen, tehokas ja ergonominen akkuraivaussaha, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaisille. Se tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden vaativiin viherrakennustöihin sekä meluherkille alueille.

Kattavasti lisätiejoja valmistajan sivulta: Stihl.fi

Tutustu myös