Ale 23%

Makita XGT® UC014G Akkuketjusaha – Tehokkuutta ja Mukavuutta Metsä- ja Rakennustöihin

Tuotetunnus: UC014GZ Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 776,00 €.Nykyinen hinta on: 599,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Syötä toimitusosoite

Makita XGT® UC014G on tehokas 40V akkuketjusaha, jossa on hiiliharjaton moottori ja 25,5 m/s ketjunopeus. Se sopii erinomaisesti vaativiin metsä- ja rakennustöihin. Ergonominen rakenne ja työkaluton ketjun kiristys tekevät sahasta helppokäyttöisen ja turvallisen.

Runkoversio, ilman akkua ja laturia. Akut ja laturit täältä.

Lisätiedot

Makita XGT® UC014G Akkuketjusaha – Tehokkuutta ja Mukavuutta Metsä- ja Rakennustöihin

Makita XGT® UC014G on monipuolinen akkuketjusaha, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden. Tämä ketjusaha on suunniteltu erityisesti vaativiin metsä- ja rakennustöihin, mutta se soveltuu hyvin myös harrastuskäyttöön. Sahan 40V järjestelmä ja hiiliharjaton moottori takaavat pitkän käyttöiän ja korkean tehokkuuden, ja laite onkin erinomainen valinta niin ammattilaisille kuin intohimoisille harrastajille.

Tehokkuus ja Ketjunopeus

UC014G-ketjusahan suurin vahvuus on sen ketjunopeus, joka on vaikuttavat 25,5 m/s. Tämä mahdollistaa nopean ja vaivattoman työskentelyn jopa paksujen puiden ja rankojen parissa. Hiiliharjaton moottori tarjoaa vääntöä ja kestävyyttä, jotka tekevät sahasta suorituskykyisen erilaisissa käyttökohteissa, kuten karsinnassa, puun kaadossa ja hirsitöissä. Kapeampi ja entistä terävämpi teräketju parantaa leikkuutehoa ja vähentää kitkaa, mikä tekee sahaamisesta tehokkaampaa ja tarkempaa.

Käyttömukavuus ja Käytettävyys

Makita UC014G on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Sahan ergonominen takakahvarakenne, hyvä painonjakauma ja kevyt kokonaispaino tekevät sen käsittelystä vaivatonta ja turvallista. Saha painaa käyttövalmiina noin 6,9 kiloa, kun siinä on 5,0 Ah akku, mikä on merkittävä etu pitkissä työrupeamissa. Saha on varustettu sekä mekaanisella että elektronisella teräketjujarrulla, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät takapotkun riskiä.

Käytännölliset Ominaisuudet

UC014G-mallissa on useita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät sen ylläpidosta ja huollosta helppoa. Työkaluton ketjun kiristys ja vaihto nopeuttavat huoltotoimenpiteitä, ja automaattinen ketjuvoitelu varmistaa sujuvan ja tasaisen sahauksen. Lisäksi sahan öljysäiliö on varustettu suurella täyttöaukolla, ja säiliö on läpinäkyvä, mikä helpottaa öljymäärän tarkistamista. Näin saha pysyy käyttökunnossa vähällä vaivalla.

Runkoversio, ilman akkua ja laturia. Akut ja laturit täältä.

Tekniset Tiedot:

  • Akkutyyppi: XGT® 40V
  • Teräöljysäiliö: 0,26 L
  • Maksimi ketjunopeus: 25,5 m/s
  • Laipan pituus: 30 cm (12”)
  • Ketjujako: 0,325″
  • Ketjun paksuus: 0,043″ / 1,1 mm
  • Vetolenkkien määrä: 51
  • Paino ilman akkua: 4,5 kg
  • Paino akulla: 6,2–7,2 kg

 

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta Makita.fi

Makita UC014G on täydellinen valinta, kun tarvitset tehokkaan, turvallisen ja helposti käsiteltävän ketjusahan. Sen monipuoliset ominaisuudet ja korkea suorituskyky takaavat sujuvan ja miellyttävän käyttökokemuksen niin metsässä, rakennustyömaalla kuin kotipihallakin.

 

Tutustu myös