Ale 45%

Makita XGT® UC025GT101 Akkuketjusahapaketti

Tuotetunnus: UC025GT101 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 795,00 €.Nykyinen hinta on: 441,00 €.

Ei tällä hetkellä varastossa Kalajoella

Makita XGT® UC025G on tehokas 40V akkuketjusaha, joka sopii vaativiin metsä- ja rakennustöihin. Täydellinen paketti sisältää 5,0 Ah akun ja pikalaturin, joten saat kaiken tarvitsemasi käyttövalmiina. Hiiliharjaton moottori ja 35 cm laippa takaavat korkean suorituskyvyn ja käyttömukavuuden.

Lisätiedot

Makita XGT® UC025GT101 Akkuketjusaha – Tehokasta ja Mukavaa Työskentelyä Metsä- ja Rakennustöihin

Makita XGT® UC025G on tehokas 40V akkuketjusaha, joka on suunniteltu vaativiin metsä- ja rakennustöihin. Sen hiiliharjaton moottori, suuri ketjunopeus ja kevyt rakenne tekevät sahaamisesta sujuvaa ja mukavaa. UC025G on varustettu 35 cm pitkällä laipalla ja kapeaprofiilisella, tiheähampaisella teräketjulla, joka takaa erinomaisen leikkaustehon sekä tarkkuuden. Tämä täydellinen paketti sisältää 5,0 Ah akun ja pikalaturin, joten se on valmis käyttöön suoraan laatikosta.

Tehokkuus ja Käytettävyys

UC025G tarjoaa maksimissaan 25,5 m/s ketjunopeuden, mikä mahdollistaa nopean ja vaivattoman työskentelyn myös paksujen puiden parissa. Hiiliharjaton moottori takaa korkean tehon ja pitkän käyttöiän, sekä alhaisemman huoltotarpeen. Sahan ergonominen takakahvarakenne, pehmeä kahva ja hyvä painonjakauma tekevät sen käsittelystä vaivatonta myös pitkäkestoisessa käytössä. Saha painaa akulla varustettuna vain noin 5,4 kg, mikä on merkittävä etu pitkiä työpäiviä ajatellen.

Monipuoliset Ominaisuudet

UC025G on varustettu sekä mekaanisella että elektronisella teräketjujarrulla, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät takapotkun riskiä. Automaattinen ketjuvoitelu ja säädettävä öljysäiliö takaavat tasaisen voitelun ja sujuvan sahauksen. Öljysäiliön täyttöaukko on suuri, korkki helppokäyttöinen ja tankki läpinäkyvä, mikä tekee sahan ylläpidosta helppoa ja nopeaa.

Sahan käyttö on turvallista ja mukavaa, kiitos portaaton nopeudensäätö, uudelleenkäynnistymissuoja sekä automaattinen virrankatkaisu. Virrankatkaisu tapahtuu 5 minuutin kuluttua, jos saha jätetään käyttämättömäksi, mikä säästää akkua ja lisää turvallisuutta. Käyttökytkin on varustettu erillisellä varmistimella, joten sahan voi laskea välillä käsistään ilman, että virta katkeaa.

Täydellinen Paketti: Akku ja Laturi Mukana

Makita XGT® UC025G toimitetaan yhdessä tehokkaan 5,0 Ah XGT®-akun ja pikalaturin kanssa, joten saat kaiken tarvitsemasi yhdellä ostoksella. Tämä tekee sahasta täydellisen valinnan sekä ammattilaisille että kotikäyttäjille, jotka arvostavat helppoa ja vaivatonta käyttöä.

Tekniset Tiedot:

Ominaisuus Arvo
Akkutyyppi XGT® Li-ion
Jännite 40 V
Teräöljysäiliö 0,2 L
Maksimi ketjunopeus 25,5 m/s
Laipan pituus 35 cm (14″)
Ketjujako 0,325 ”
Ketjun paksuus 1,1 mm (0,043″)
Vetolenkkien määrä 59
Ääniteho (Lwa) 101 dB(A)
Äänenpainetaso (LpA) 93 dB(A)
Melun toleranssi 3 dB(A)
Paino akulla 5,0 – 5,4 kg
Mitat (P x L x K) 430 x 219 x 271 mm
Tärinäarvo, puun katkaisu 3,5 m/s²
Tärinän toleranssi 1,5 m/s²

Kattavasti lisätiejoja valmistajan sivulta Makita.fi

Käyttöedut:

  • Hiiliharjaton moottori: Tarjoaa suuren tehon ja pitkän käyttöiän.
  • Ergonominen kahva: Pehmeä pinta lisää käyttömukavuutta.
  • Säädettävä automaattinen ketjuvoitelu: Suuri öljysäiliö helpottaa huoltoa.

Makita UC025G on monipuolinen ja tehokas ketjusaha, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet vaativiin metsätöihin ja rakennusprojekteihin.

Tutustu myös