Ale 22%

Makita LXT® DUC353PG2 Akkusahapaketti – Täydellinen Ammatti- ja Vapaa-ajan Käyttöön

Tuotetunnus: DUC353PG2 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 868,00 €.Nykyinen hinta on: 679,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Syötä toimitusosoite

Makita DUC353PG2 on tehokas akkuketjusaha, joka sisältää kaksi 6,0 Ah akkua ja pikalaturin. Hiiliharjaton moottori, 36V teho ja 20 m/s ketjunopeus takaavat sujuvan sahaamisen. Täydellinen valinta vaativiin sahaustöihin rakennuksilla ja puutarhassa.

Lisätiedot

Makita DUC353PG2 AkkuKetjusaha – Täydellinen Paketti Ammatti- ja Vapaa-ajan Käyttöön

Makita DUC353PG2 on erinomainen valinta sinulle, joka etsit tehokasta ja luotettavaa akkuketjusahaa vaativaan käyttöön. Tämä täydellinen paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset heti käyttövalmiiseen sahaamiseen – mukana tulevat kaksi tehokasta 6,0 Ah LXT®-akkua (BL1860B) ja pikalatauslaite (DC18RD), jotka takaavat pitkän käyttöajan ja nopean latauksen.

Mitä Täydellinen Paketti Sisältää?

  • Makita DUC353 Ketjusaha: Tehokas ja kestävä ketjusaha, joka toimii kahdella 18V LXT®-akulla tarjoten yhteensä 36V tehon ja huippuluokan suorituskyvyn.
  • 2 x 6,0 Ah LXT®-akut (BL1860B): Suurikapasiteettiset 6,0 Ah akut takaavat pitkän käyttöajan ja riittävän tehon vaativimpiinkin sahaustöihin.
  • Pikalatauslaite (DC18RD): Käytännöllinen latauslaite, joka lataa molemmat akut samanaikaisesti. Täysi lataus saavutetaan nopeasti, joten työskentely jatkuu ilman pitkiä taukoja.
  • 14″ Laippa (191G16-9): 35 cm pitkä laippa sopii täydellisesti erilaisten puiden ja runkojen sahaukseen.
  • Teräketju (191H02-6): Laadukas teräketju takaa tarkan ja sujuvan sahaustuloksen.

 

Täydellinen Valinta Tehokkaaseen Sahaamiseen

Makita DUC353PG2 tarjoaa vertaansa vailla olevan sahauskokemuksen heti käyttöön otettuna. Kahden tehokkaan akun ja nopean pikalatauslaitteen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia pitkistä latausajoista tai akun loppumisesta kesken työn. Yhdellä latauksella voit tehdä jopa 250 katkaisua kakkosneloseen (2×4), joten työskentely on keskeytyksetöntä ja tehokasta.

Tämä paketti on täydellinen valinta esimerkiksi polttopuiden tekemiseen, rakennustyömaalle tai mökille, missä sahaa käytetään monipuolisesti erilaisissa olosuhteissa. Ketjusahan huoltovapaa hiiliharjaton moottori takaa kestävyyden ja luotettavuuden, ja työkaluton ketjun ja laipan kiristys tekee käytöstä helppoa ja nopeaa.

Miksi Valita Makita DUC353PG2?

  • Kaikki tarvittava yhdessä paketissa – kaksi akkua ja laturi sisältyvät hintaan, joten voit aloittaa työskentelyn heti.
  • Pitkä käyttöaika ja nopea lataus – tehokkaat 6,0 Ah akut ja pikalaturi varmistavat, että saha on aina valmiina käyttöön.
  • Suuri ketjunopeus ja korkea vääntö – 20 m/s ketjunopeus ja hiiliharjaton moottori takaavat tehokkaan ja tarkan sahaustuloksen.
  • Ergonominen ja helppokäyttöinen – kevyt ja kompakti rakenne, säädettävä automaattinen ketjuvoitelu ja työkaluton ketjun kiristys tekevät käytöstä vaivatonta.

 

Hanki Makita DUC353PG2 -ketjusaha täydellisenä pakettina ja nauti tehokkaasta sahauskokemuksesta, jossa laatu ja suorituskyky kohtaavat. Tämä on sahapaketti, johon voit luottaa kaikissa sahaustöissäsi!

 

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta Makita.fi

Tutustu myös