E-Breathe Multimask Pro Kasvonsuojain, foam/vaahtomuovi

426,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Syötä toimitusosoite

Lisätiedot

E-breathe Multimask System – Monipuolinen kasvonsuojainratkaisu

e-breathe Multimask System on innovatiivinen, modulaarisesti kehitetty kasvonsuojain, joka tarjoaa joustavuutta ja mukautuvuutta eri työympäristöihin. Tämä hengityssuojain toimii sekä PAPR (powered air-purifying respirator) -järjestelmän että paineilman kanssa. Suojaimen suunnittelussa on huomioitu käyttäjien tarpeet ja toiveet, mikä tekee siitä sekä toiminnallisen että mukavan käyttää.

Uusi Multimask Pro 2nd Generation – Päivitetyt kasvotiivisteet

Multimask Pro 2nd Generation tuo mukanaan parannellut kasvotiivisteet, joiden istuvuutta ja asennettavuutta on kehitetty entistä käyttäjäystävällisemmiksi. Uusi click-lock-järjestelmä mahdollistaa tiivisteiden nopean vaihdon ja asentamisen. Saatavilla on erilaisia kasvotiivisteitä (neopreeni, silikoni, vaahtomuovi, mesh), jotka voi valita yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Keskeiset ominaisuudet:

  • Ilmansäätö: Patentoitu click-adapteri tarjoaa mahdollisuuden säätää, mistä suunnasta tuore ilma virtaa suojaimeen. Kolme eri ilmanvaihtopistettä varmistavat ilman optimaalisen virtauksen käyttäjän tarpeisiin. Valitse ylä-, ala- tai molemmat ilmanlähteet tarpeen mukaan.
  • Uloshengitysventtiili: Venttiili poistaa tehokkaasti uloshengitysilman, ehkäisten visiirin huurtumisen ja liiallisen hiilidioksidin kertymisen maskin sisään. Venttiilin sijainti lähellä suuta helpottaa myös kommunikointia.
  • Eksentriset ruuvit: Kiinnitysruuvit varmistavat visiirin tiukan istuvuuden ja tiiviyden, mikä parantaa suojausta. Visiiri ja päähine voidaan vaihtaa ilman lisätyökaluja.
  • Letkuliitäntä: Letkun kiinnitys on nopeaa ja vaivatonta, täyttäen tiukimmatkin eurooppalaiset standardit.

Tekniset tiedot:

  • Hyväksynnät: CE-sertifioitu EN 12941 ja EN 14594 mukaisesti
  • Ilmavirta: 160–280 l/min
  • Suojausluokka: TH3/500, EN 166 luokka B (silmäsuojaus)
  • Paino: 375g
  • Yhteensopivat ilmalähteet: e-breathe e-Flow, Proflow 2 SC/EX 160, e-breathe e-Line

E-breathe Multimask System tarjoaa korkeatasoista hengityssuojausta, joka mukautuu eri työtilanteisiin ja täyttää vaativimmatkin suojastandardit.

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta.

Tutustu myös