Ale 8%

Makita Akkupyörösaha DSS610Z LXT® Runkoversio ilman akkua ja laturia

Tuotetunnus: DSS610Z Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 205,00 €.Nykyinen hinta on: 189,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Syötä toimitusosoite

Makita DSS610Z Pyörösaha LXT® on tehokas 18V akkupyörösaha, joka tarjoaa nopean katkaisunopeuden 3 700 kierroksella minuutissa. 165 mm halkaisijan terällä saavutetaan maksimi sahaussyvyys 57 mm. Laadukas LED-valo valaisee työskentelyalueen, ja sisäänrakennettu ulospuhallussuutin pitää sahauslinjan puhtaana. Kädensijan kumipinnoite takaa tukevan otteen, ja turvakytkin estää tahattoman käynnistymisen. Tämä kevyt ja kompakti saha on täydellinen valinta ammattilaisille ja kotikäyttäjille.

Lisätiedot

Makita Pyörösaha DSS610Z LXT® – Tehokas ja monipuolinen akkupyörösaha ammattilaisille

Makita DSS610Z Pyörösaha LXT® on suunniteltu erityisesti ammattilaiskäyttöön, ja se tarjoaa tehokkuutta ja tarkkuutta puun sahaamiseen. Varustettuna 165 mm halkaisijan terällä, tämä akkupyörösaha mahdollistaa maksimi sahaussyvyyden jopa 57 mm, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin rakennustyömaille kuin kotiprojekteihin. Tehokas 18V akku toimii 3 700 kierroksella minuutissa, varmistaen nopean ja sujuvan katkaisun.

Käyttöedut

DSS610Z-mallissa on useita ominaisuuksia, jotka parantavat työskentelymukavuutta ja tehokkuutta. Sisäänrakennettu ulospuhallussuutin puhaltaa sahauspölyn pois sahauslinjalta, mikä auttaa näkemään työkohteen selkeästi. LED-valo valaisee työskentelyalueen, jolloin voit työskennellä myös hämärissä olosuhteissa. Kädensijan kumipinnoite takaa tukevan ja mukautuvan otteen, mikä parantaa hallintaa ja vähentää käyttäjän väsymistä pitkien työskentelyjaksojen aikana.

Turvallisuus on aina etusijalla, ja DSS610Z on turvakytkin, joka estää tahattoman käynnistymisen. Akun suojausjärjestelmä katkaisee automaattisesti virransyötön, kun akun varaustaso on alhainen, mikä pidentää akun käyttöikää. Pölynimuliitäntä, jonka halkaisija on 25/31 mm, helpottaa työskentelyä siistissä ympäristössä.

Makita DSS610Z – Tekniset tiedot

Ominaisuus Arvo
Jännite 18 V
Akutyyppi LXT Li-ion
Maks. sahaussyvyys 90° 57 mm
Maks. sahaussyvyys 45° 40 mm
Maks. sahaussyvyys 50° kallistus 36 mm
Kierrosluku 3 700 min⁻¹
Ääniteho (Lwa) 102 dB(A)
Äänenpainetaso (LpA) 91 dB(A)
Paino akulla 3,0 – 3,4 kg
Terän halkaisija 165 mm
Reiän halkaisija 20 mm
Tärinäarvo, puun katkaisu ≤ 2,5 m/s²

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta Makita.fi

Makita DSS610Z Pyörösaha LXT® yhdistää tehokkuuden ja käytettävyyden, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun ammattilaisille. Sen kevyen ja kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo käsitellä, ja useat älykkäät ominaisuudet tekevät siitä turvallisen ja mukautuvan työkalun erilaisiin sahaustarpeisiin. Hanki tämä tehokas akkupyörösaha ja vie puun sahaaminen uudelle tasolle!

Kaikki käsisirkkelit löydät täältä: Käsisirkkelit.

Tutustu myös