Stihl Dynamic Light metsurin kypärä

77,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Syötä toimitusosoite

Stihl Dynamic Light metsurin kypärä yhdistää keveyden ja mukavuuden, tehden siitä erinomaisen valinnan metsä- ja puutarhatöihin. Kypärä sisältää kuulonsuojaimet ja taittuvan nailonvisiirin, jotka tarjoavat turvallisuutta ja suojaa. Hyvän ilmanvaihdon takaavat tuuletusaukot, ja räikkäsäädöllä varustettu otsapanta mahdollistaa helpon säädön.

Lisätiedot

STIHL DYNAMIC Light metsurin kypärä – Kevyt ja monikäyttöinen suoja turvalliseen työskentelyyn

STIHL DYNAMIC Light -kypärä on suunniteltu vaativille kotikäyttäjille ja ammattilaisille, jotka etsivät kevyttä, mutta vankkaa kypäräsarjaa. Tämä kypärä tarjoaa erinomaisen suojan kasvoille, kuulolle ja päälle erilaisissa metsänhoito-, puutarha- ja kunnallisteknisissä tehtävissä, kuten puunkorjuussa ja sahaustöissä maastossa. DYNAMIC Light -kypärän mukana toimitetaan kuulonsuojaimet, taittuva nailonvisiiri ja ilmastoitu sisäosa, joka takaa korkean käyttömukavuuden.

Turvallisuus ja käyttömukavuus

STIHL DYNAMIC Light -kypärän keveys ja hyvin tasapainotettu rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan pitkiin työpäiviin. Sen tuuletusaukot takaavat hyvän ilmanvaihdon, ja nelipisteinen kiinnitysjärjestelmä sekä räikkäsäädöllä varustettu otsapanta mahdollistavat kypärän nopean ja helpon säädön. Korkealaatuiset kuulonsuojaimet tarjoavat erinomaisen äänieristyksen, mikä parantaa työskentelyn turvallisuutta ja mukavuutta.

Lisävarusteet

STIHL DYNAMIC Light -kypäräsarjaan on saatavilla myös lisävarusteita, kuten STIHL ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimet, sadesuoja sekä leukahihna, jotka lisäävät monipuolisuutta ja mukavuutta vaativiin olosuhteisiin.

Tekniset tiedot

Ominaisuus Arvo
Eristysarvo SNR 28 (H: 32, M: 26, L: 16)
Visiiri Nailonverkko
Sertifiointi EN 352, EN 397, EN 1731
Kypärän kuoren materiaali ABS
Tuuletusaukot Kyllä, ei säädettävät
Valonläpäisy 55 %

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta Stihl.fi

Kaikki metsurin kypärät ja suojaimet.

Stihl Dynamic Light metsurin kypärä on KWF-ammattilaislaatumerkin saanut tuote, joka täyttää korkeimmat turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset. Hanki omasi valtuutetulta STIHL-jälleenmyyjältä Rautio Toolsilta.

Tutustu myös