Husqvarna Balance XT2 -valjaat raivaussahalle

Tuotetunnus: 536 25 34-01 Categories , ,

175,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Syötä toimitusosoite

Husqvarna Balance XT2 -kantovaljaat tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja ergonomian raivaustyöhön. Pehmustetut olkahihnat ja lantiotuki takaavat tasaisen painonjakautumisen, ja helposti säädettävä vyö parantaa käyttömukavuutta.

Ominaisuudet:

  • Nivelöidyt olkahihnat
  • Pehmustettu lonkkatuki
  • Heijastava materiaali
  • Yhteensopiva BLi-X-akkukotelon kanssa

Lisätiedot

Husqvarna Balance XT2 -valjaat raivaussahalle

Yhteenveto: Husqvarna Balance XT2 -valjaat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja tehokkuutta pitkissä metsän- ja ruohonraivaustöissä. Leveät, pehmustetut olkahihnat, parannettu lantiotuki ja helppo säädettävyys tekevät valjaista ihanteellisen valinnan ammattimaiseen käyttöön. Yhteensopivuus Husqvarna FLEXI-järjestelmän ja BLi-X-akkukotelon kanssa lisää käytännöllisyyttä, ja valoa heijastavat materiaalit varmistavat näkyvyyden kaikissa työolosuhteissa.

Ergonomia ja käyttömukavuus: Balance XT2 -kantovaljaat on suunniteltu mukautumaan käyttäjän tarpeisiin pitkissä työrupeamissa. Valjaiden leveät ja pehmustetut olkahihnat takaavat, että paino jakautuu tasaisesti, vähentäen selän ja hartioiden kuormitusta. Nivelöity olkahihnasysteemi mahdollistaa luonnollisen liikkumisen ja pitää käyttäjän mukavana myös pitkillä työpäivillä. Lantiotuen pehmustettu rakenne suojaa lonkkia ja vaimentaa iskuja, mikä vähentää väsymystä ja parantaa työskentelytehoa.

Valjaat tarjoavat myös useita säädettäviä ominaisuuksia, kuten helposti avattavan vyön ja korkeuden säädön ilman työkaluja. Lonkkatuen säätö on tehty helpoksi, joten saat aina juuri oikean tuen tarpeidesi mukaan. Husqvarna Balance XT2 sopii kaikille käyttäjille, sillä siinä on mukana XL-jatkopala erittäin pitkille käyttäjille. Lisäksi ergonomisesti suunnitellut sivuhihnat mahdollistavat henkilökohtaisen säädön.

Yhteensopivuus ja turvallisuus: Husqvarna Balance XT2 -valjaat ovat yhteensopivat Husqvarna FLEXI-työkaluvyön lisävarusteiden kanssa, mikä lisää työn joustavuutta ja tehokkuutta. BLi-X-akkukoteloon sopiva rakenne mahdollistaa vara-akun kätevän kuljettamisen mukana, jolloin työskentelyaikaa ei tarvitse keskeyttää akun loppuessa. Valjaiden heijastava materiaali parantaa näkyvyyttä hämärissä olosuhteissa, mikä lisää turvallisuutta työskenneltäessä esimerkiksi metsässä varhain aamulla tai illalla.

Tekniset tiedot:

Ominaisuus Tiedot
Tuotenro 536 25 34‑01
Pehmustetut olkahihnat Kyllä
Nivelöidyt olkahihnat Kyllä
Iskuja vaimentava lonkkatuki Kyllä
Pikalukitus Kyllä
Korkeuden säätö Työkaluvapaa
Lonkkatuen säätö Kyllä
Heijastava materiaali Kyllä
XL-jatkopala Kyllä
Yhteensopivuus FLEXI-järjestelmän kanssa Kyllä
Akkukoteloyhteensopivuus (BLi-X) Kyllä

Kattavasti lisätietoja valmistajan sivulta Husqvarna.fi

Husqvarna Balance XT2 -kantovaljaat tarjoavat ergonomisen ja mukautuvan ratkaisun raivaustöihin. Tämä on täydellinen valinta niin ammattilaisille kuin pitkien työrupeamien harrastajille.

Raivaussahat löydät täältä.

Tutustu myös