Ale 13%

Makita DHG180Z kuumailmapuhallin 18V runko

Tuotetunnus: DHG180Z Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 149,00 €.Nykyinen hinta on: 129,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Akkukäyttöinen kuumailmapuhallin moninaisiin lämmittämistarpeisiin kuten maalin poisto, kutistesukkien asennus, lukon sulatus, suksivoiteiden lämmitys jne. Maksimilämpötila jopa 550 °C ja ilmamäärä 200 l/min. Suuttimen pikalukitus helpottaa kuuman suulakkeen poistamisessa. Laiterunko ilman akkua ja laturia.

Lisätiedot

Akkukäyttöinen kuumailmapuhallin moninaisiin lämmittämistarpeisiin kuten maalin poisto, kutistesukkien asennus, lukon sulatus, suksivoiteiden lämmitys jne. Maksimilämpötila jopa 550 °C ja ilmamäärä 200 l/min. Suuttimen pikalukitus helpottaa kuuman suulakkeen poistamisessa. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

 

Tarkempi tuotekuvaus

DHG180 on akkukäyttöinen kuumailmapuhallin Makitan 18V LXT järjestelmään ja se soveltuu erinomaisesti moniin lämmitys- ja irroitustarpeisiin kuten vaikka maalinpoistoon ja kutisteiden laittoon. Koneella saavutettava maksimilämpötila on 550 °C ja ilmamäärä 200 l/min. Käyttöaika yhdellä 18V LXT 6,0 Ah akulla jopa 21 min. Suuttimien vaihto onnistuu helposti ja nopeasti pikalukituksen ansiosta ilman vaaraa, että joutuisi koskemaan kuumiin metalliosiin. Käyttökytkimen voi lukita ON-asentoon pidempiaikaista työskentelyä varten. LED-valo valaisee työkohteen joten työskentely onnistuu hämärässäkin. Ripustuskoukun avulla laitteen voi sijoittaa haluamaasi paikkaan ja kone on suunniteltu niin, että sitä voi pitää käynnissä vaikka pöydällä suutin ylöspäin jolloin molemmat kädet ovat vapaana työskentelyä varten. Lisävarusteena saatavilla eri suuttimia. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

 

Tekniset tiedot

Akkutyyppi LXT

Jännite 18 V

Akun suojausjärjestelmä

Ilmamäärä 200 L/min

Lämpötila-alue 550 °

Paino akulla (EPTA) 0,97 – 1,3 kg

Tuotteen mitat (P x L x K): 168 x 79 x 203 – 250 mm

 

Tutustu myös