Husqvarna Aspire™ PE5-P4A jatkovarrellinen puutarhasahasetti akulla ja laturilla

Tuotetunnus: 970 62 14-05 Categories , , ,

299,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Lisätiedot

Jatkettava sähkökäyttöinen puutarhasaha kätevällä säilytysratkaisulla

Husqvarna Aspire™ PE5-P4A  on akkukäyttöinen puutarhasaha, jota voi käyttää jatkovarren kanssa tai ilman. Jatkovarren kiinnittäminen ja säätäminen on helppoa ja jatkovarren kanssa pystyt leikkaamaan jopa 1,7m korkeudessa olevia oksia. Kehitetty laajaa moottorisahaosaamistamme hyödyksi käyttäen ja rakennettu niin vankaksi, että sillä pystyy leikkaamaan jopa 75mm paksuisia oksia. Varustettu mukavalla, pehmustetulla kahvalla ja ketjun sekä terälevyn vaihtaminen hoituu näppärästi ilman mitään erillisiä työkaluja. Tuotteen turvallisuutta lisää automaattisammutus, joka aktivoituu heti, jos tuote jäisi vahingossa käyntiin ilman valvontaa. Tuotteen säilytys on tehty helpoksi mukana toimitettavan koukun ansiosta. Osa 18V POWER FOR ALL -akkujärjestelmää.

Husqvarna Aspire -akkukäyttöiset työkalut on kehitetty nimenomaan pienempiä pihoja ja säilytystiloja silmällä pitäen. Tästä syystä jokaisen tuotteen mukana tulee räätälöity säilytyskoukku, joka voidaan kiinnittää joko suoraan seinään tai käyttää Husqvarna Aspire Storage Rail -säilytysjärjestelmän kanssa. Storage Rail -säilytysjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien Aspire™-työkalujen kanssa.

Tämä tuote on osa POWER FOR ALL ALLIANCE -ohjelmaa ja siten yhteensopiva useiden muiden ohjelmassa olevien tuotemerkkien akkujen ja laturien kanssa. Sinun ei siis enää tarvitse ostaa erillistä akkua kaikille tuotteillesi, vaan pystyt käyttämään samaa akkua kaikissa puutarhatuotteissasi.

 

Tekniset tiedot:
Akku
Mukana toimitetaan laturi ja 4,0Ah akku Kyllä
Tuotenro 970 62 14‑05
Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V
Mukana toimitettavien akkujen lukumäärä 1
Kapasiteetti
Ketjunnopeus maks.teholla 5 m/s
Varusteet
Ketjujako 1/4″
Terälevyn pituus 5 in
Teräketju SP11G
Akun mallinimi P4A 18-B72
Akkulaturi P4A 18-C70
Mitat
Paino (ilman terävarustusta) 2,8 kg
Paino (ilman akkua) 2,8 kg
Kokonaispituus, terälaite mukaan lukien 221 cm
Ääni- ja melutaso
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 74 dB(A)
Äänentehotaso, taattu (LWA) 90 dB(A)
Tärinä
Vastaava tärinäarvotaso (ahv, eq) etu-/takakahvassa 0,3 m/s²

Lisätietoja valmistajan sivulta: Husqvarna.fi

Tutustu myös