Husqvarna Aspire LC34-P4A akkuruohonleikkuri set

Tuotetunnus: 970 64 83-03 Categories , , , Merkki:

389,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Akkuruohonleikkuri, jota on helppo käyttää, säilyttää ja kuljettaa. Husqvarna Aspire™ LC34-P4A on 18 V:n akkuruohonleikkuri, joka on suunniteltu tekemään sekä leikkaamisesta että säilytyksestä mahdollisimman helppoa. Keveytensä ja kompaktin kokonsa ansiosta sitä on helppo ohjata kapeilla väylillä, ja nostokahvan avulla sitä voidaan helposti siirtää etu- ja takapihan välillä tarvittaessa. Sisältää laiterungon, 2,5 Ah akun sekä 70W laturin.

Lisätiedot

Akkukäytön ansiosta melutaso on alhainen eikä häiritse naapureita, ja kahva on säädettävissä miellyttävään työskentelyasentoon. Kuten kaikissa Husqvarna Aspire™ -sarjan malleissa, myös tässä tuotteessa on virtaviivainen musta muotoilu ja oranssit yksityiskohdat, jotka auttavat käyttäjää löytämään kaikki laitteen hallintapainikkeet kätevästi. Kun leikkuu on valmis, ruohonleikkurin voi taittaa kasaan ja sitä voi säilyttää pystysuorassa tai seinällä mukana tulevan koukun avulla. 18 V:n POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä lisää joustavuutta ja vähentää säilytystilan tarvetta, koska yhtä akkua voidaan käyttää useisiin työkaluihin ja eri puutarhanhoitotuotemerkeille.

Tuote on suunniteltu säilytettäväksi pienessä tilassa, joten leikkuri taittuu tarvittaessa kasaan, ruohonkerääjän pystyy irroittamaan ja leikkuria voi säilyttää myös pystysuunnassa seinällä mukana toimitettavan koukun avulla. Helppo käyttää myös pienemmissä pihoissa ja ahtaissa väleissä, sillä työntöaisaa voi säätää aina tarvittavan työasennon mukaan. Tuote on kevyt ja kokoontaittuva ja siinä on kätevä kantokahva, joten siirtäminen puutarhan osasta toiseen on todella helppoa. Osa POWER FOR ALL -akkujärjestelmää. Husqvarna Aspire -akkukäyttöiset työkalut on kehitetty nimenomaan pienempiä pihoja ja säilytystiloja silmällä pitäen. Tästä syystä jokaisen tuotteen mukana tulee räätälöity säilytyskoukku, joka voidaan kiinnittää joko suoraan seinään tai käyttää Husqvarna Aspire Storage Rail -säilytysjärjestelmän kanssa. Storage Rail -säilytysjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien Aspire™-työkalujen kanssa. Tämä tuote on osa POWER FOR ALL ALLIANCE -ohjelmaa ja siten yhteensopiva useiden muiden ohjelmassa olevien tuotemerkkien akkujen ja laturien kanssa. Sinun ei siis enää tarvitse ostaa erillistä akkua kaikille tuotteillesi, vaan pystyt käyttämään samaa akkua kaikissa puutarhatuotteissasi.

Ominaisuudet:
– Kaikki Husqvarna Aspire™ -tuotteet on suunniteltu kompakteiksi ja kevyiksi, jotta niiden käyttäminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja helppoa. Ne pitävät sisällään vaikuttavan määrän Husqvarnan innovatiivista teknologiaa, jonka tarkoituksena on maksimoida tuotteen kapasiteetti ja tehokkuus tarjoten mahtavia tuloksia kotipuutarhaasi
– Vaikka Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tuotteet ovat muutenkin jo pieniä ja kevyitä, on niiden varastointi ja kuljetus äärimmäisen helppoa joustavien, taitettavien ja irrotettavien osien ansiosta. Niiden säilyttäminen on mahdollista myös ahtaammissa tiloissa eikä niiden siirtämiseen paikasta toiseen tarvita isoa autoa. Käyttämällä tuotteiden erikoissuunniteltuja koukkuja, jotka löytyvät kaikista Aspire™-tuotteiden pakkauksista, voit valita ripustatko tuotteen suoraan seinälle, vai nostatko ne seinään kiinnitettävään säilytyskiskoon, joka on osa Husqvarna Aspire™ -säilytysjärjestelmää. Säilytyskisko myydään erikseen.
– Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tuotteet saavat virtansa 18V POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmästä. Nämä kahdessa eri koossa löytyvät akut on optimoitu Aspire™-työkaluille tehokkaamman virransyötön, pidemmän toiminta-ajan ja mahdollisimman tasaisesti jakautuneen painon aikaansaamiseksi. Tuotteet ovat myös täysin yhteensopivia monien muiden johtavien koti- ja puutarhatyökaluja valmistavien tuotemerkkien tuotteiden kanssa, joten pystyt käyttämään samaa akkua lähes kaikissa työkaluissasi. Huomaathan, että Husqvarna Automower® Aspire™ jää tämän akkujärjestelmän ulkopuolelle.
– Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tyylikäs musta design on korostettu oransseilla yksityiskohdilla, jotka intuitiivisesti opastavat sinua tuotteen käytössä. Hyvä työergonomia, kuten säädettävät kahvat ja kestävät materiaalit tekevät kaikesta puutarhanhoidosta helppoa ja mukavaa.
– Helposti säädettävä työntöasia parantaa työergonomiaa
– Työntöasia taittuu näppärästi kasaan säilytystä ja kuljetusta varten. Tuotetta voi säilyttää joko seinällä/telineessä tai pituussuunnassa lattialla. Ruohonkerääjä voidaan säilyttää siististi koneessa kiinni.
– Edestä ja takaa saa hyvän otteen, kun kone nostetaan autoon tai säilytystilaan.
– Automaattinen terän nopeuden lisäys vaikeissa oloissa tuo lisätehoa silloin, kun sitä tarvitaan
– Nopea ja helppo leikkuukorkeuden säätö. Koko leikkuupöytää säädetään samasta kahvasta.
– Alhainen melutaso mahdollistaa työskentelyn aikaisemmin aamulla ja pidempään illalla naapureita häiritsemättä.
– Älykkään Husqvarna Connect -sovelluksen avulla käytännölliset vinkit, käyttöohjekirjat ja varaosasuositukset ovat helposti saatavana. Bluetooth-toiminnon kautta saat lisätietoja esim. käyttöajoista, latauksen tilasta sekä ylläpito- ja huoltotarpeista. Sovelluksen voi ladata veloituksetta App Storesta tai Google Playsta.

Tekniset tiedot:

Moottori
Kitti sisältää laturin ja 2,5 Ah akun
Tuotenro: 970 64 83‑03
Nettoteho/esiasetettu rpm 0,5 kW
Nettoteho/esiasetettu rpm 3 000 r/min
Materiaali
Leikkuukotelon materiaali ABS-muovi
Vanteiden materiaali Muovi
Leikkuulaite
Leikkuumenetelmä Keruu/BioClip®
Leikkuuleveys 34 cm
BioClip®-sarja Ei saatavana lisävarusteena (EI SAATAVANA)
BioClip®-sulkulevy Vakiovaruste
Leikkuukorkeudet 4
Leikkuukorkeuden säätö Keskitetty
Leikkuukorkeus, maks. 65 mm
Leikkuukorkeus, min. 25 mm
Vetojärjestelmä
Vetojärjestelmä Työnnettävä
Veto etu/taka N/A
Nopeus eteenpäin, maks. 0 km/h
Nopeus eteenpäin, min. 0 km/h
Varusteet
Ruohonkerääjän tyyppi Kovakantinen tekstiilikeruusäiliö
Keruusäiliön tilavuus 30 l
Työntöaisan tyyppi Litteä
Säädettävä työntöaisan korkeus Telescopic, stepless adjustment
Pyörien laakerointi, etu/taka Yes / Yes
Taitettava työntöaisa Kyllä
Soft grip -päällyste Kyllä
Sivusuunnassa säädettävä työntöaisa Ei
Kaasunsäädin Ei
Akun mallinimi P4A 18-B45
Akkulaturin mallinimi P4A 18-C70
Mitat
Pyöräkoko, edessä 138,5 mm
Pyöräkoko, takana 158 mm
Paino 11,8 kg
Akseliväli 46,5 cm
Ääni- ja melutaso
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 74 dB(A)
Äänentehotaso, mitattu 86 dB(A)
Äänentehotaso, taattu (LWA) 87 dB(A)
Tärinä
Työntöaisan tärinäarvot 0,5 m/s²

Tutustu myös