Ale 11%

Husqvarna 110IL akkutrimmeri set

Tuotetunnus: 970 53 12-02 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 279,00 €.Nykyinen hinta on: 249,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Husqvarna 110iL on ihanteellinen akkutrimmeri pienempiin puutarhoihin. Trimmeri toimii hiljaisesti, tärinä on todella vähäistä ja suoria päästöjä ei synny lainkaan. Suunniteltu erittäin helpoksi ja mukavaksi käyttää. Automaattisen siimansyötön, taitettavan taimisuojan ja reunaleikkuritilan ansiosta tämä akkuruohotrimmeri tuottaa loistavia työtuloksia myös kokemattomalle käyttäjälle. Jaettu akseli tekee trimmeristä erittäin helpon kuljettaa ja varastoida. Mukana akku B70 sekä laturi C80.

Lisätiedot

HUOM! Toimitukseen sisältyy akku ja laturi (B70 & C80)!

Battery through -rakenne

Akku on sijoitettu fiksusti vaakasuunnassa koneen rungon läpi. Tämä vähentää akkukotelon likaantumisen ja kastumisen riskiä ja siitä seuraavia liitinongelmia. Tämän ansiosta akun voi sijoittaa haluttuun painopisteeseen tai sen lähelle ja tuotteen kääntöakselille, jolloin tuotteen käsiteltävyys paranee. Rungon läpäisevä rakenne tekee tuotteen käytöstä joustavaa, sillä se mahdollistaa erikokoisten akkujen käytön.

Automaattinen sammutus

Tuote sammuu automaattisesti 60 sekunnin tyhjäkäynnin jälkeen. Tämä pidentää akun käyttöikää ja vähentää loukkaantumisriskiä, ​​jos käyttäjä jättää vahingossa koneen ilman valvontaa.

Reunatrimmaus

Kiinteän tukipyörän ansiosta reunojen trimmaus on helppoa.

Automaattinen siimansyöttö

Ei enää maahankopautusta. Husqvarnan A15B siimapää syöttää siimaa automaattisesti kahdelle puolelle. Tämän ansiosta tulos on tasainen sekä trimmattaessa että reunoja siistittäessä. Monipuolinen ja huoleton käyttää.

Säädettävä etukahva

Helpposäätöinen etukahva parantaa koneen hallintaa ja käyttöä.

Monikäyttöinen akkujärjestelmä

BLi-akku on suunniteltu toistuvaa, vaativaa käyttöä varten. Se sopii Husqvarnan kaikkiin kannettaviin akkukoneisiin, mikä mahdollistaa akun nopean vaihtamisen trimmerin, puhaltimen, moottorisahan* ja pensasleikkurin välillä (*moottorisahassa on käytettävä BLi20/BLi200-akkua).

Kevyt ja ergonominen muotoilu

100-sarjan pienikokoiset akkukoneet ovat kapearunkoisia ja ergonomisia. Tämän ansiosta ne ovat kevyitä ja hyvin tasapainotettuja, minkä ansiosta käyttömukavuus on erinomainen.

Hiljainen käyntiääni

Alhainen melutaso lisää käyttömukavuutta, eikä häiritse lähellä olevia.

Tekniset tiedot:

Akku: Kyllä
Akkuyksikön paino: 0.7 kg
Akun tyyppi: Li-Ion
Battery voltage – Max: 42 V
Mukana toimitettavien akkujen lukumäärä: 1
Paino (ilman akkua): 3 kg
Paino ilman akkua: 3.2 kg
Maksimiteho/rpm: 6500 r/min
Maksimikierrosnopeus akselin päästä mitattuna: 6500 r/min
Kulmavaihteen kulma: 20 °
Välityssuhde: 2.8

 

Tutustu myös