Ale 7%

Husqvarna Automower 315 MARK II robottiruohonleikkuri

Tuotetunnus: 970 52 68-21 Categories , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 2099,00 €.Nykyinen hinta on: 1950,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Automower 315 Mark II robottileikkuri sopii jopa 1 500 m² alueiden automaattiseen leikkaamiseen. Nelipyöräinen alusta ja järjestelmällinen käytävähallinta tekevät leikkurista tehokkaan ja kolme erilaista hakutapaa varmistavat, että leikkuri löytää nopeasti tiensä latausasemaan.

Lisätiedot

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315 Mark II Robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower®315 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti keskikokoisiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1500m²). Se leikkaa vaivatta myös rinteet, joiden kaltevuus on 40%. Nelipyöräinen alusta ja järjestelmällinen käytävähallinta tekevät leikkurista tehokkaan ja kolme erilaista hakutapaa varmistavat, että leikkuri löytää nopeasti tiensä latausasemaan. Leikkurissa on sääajastin, pakkasanturi ja Automower®Connect@Home -sovellus. Se on helppo puhdistaa ja pestä letkulla.

Ominaisuudet:
– Bluetooth® sovellus, Automower® Connect@HOME, antaa sinulle mahdollisuuden hallita leikkuriasi älypuhelimen välityksellä. Voit antaa helposti komennon käynnistää, pysäyttää tai pysäköidä ja tarkistella ja muuttaa asetuksia. Bluetooth®-yhteys jopa 10 metrin päähän. Vakiona 300- ja 400-sarjan Standard-malleissa.
– Erinomaisen leikkuutuloksen varmistamiseksi robottileikkuri vaihtaa leikkuumallin satunnaisesta järjestelmälliseksi kapeissa käytävissä.
– Robottileikkurin ulkopinnat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Leikkuukotelo on helppo irrottaa leikkurin mukana toimitettavalla työkalulla.
– Robottileikkuri keskeyttää automaattises leikkaamisen, jos lämpötila on liian alhainen auttaen suojaamaan nurmikkoa.
– Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.
– Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.
– Hakukaapeli helpottaa Automower®-leikkurin toimintaa monimutkaisilla leikattavilla alueilla, sillä sen avulla ruohonleikkuri löytää nopeammin latausaseman.
– Voimakaskuvioiset renkaat varmistavat erinomaisen pidon epätasaisella ja liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 40 %:n kallistumista.
– Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu (tietyt mallit), niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, eikä manuaalisia asetuksia tarvita.
– Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin mahdollistaen yksinkertaisen asentamisen ja luotettavan telakoitumisen jatkuvasti.
– Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.
– Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.
– Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa sijainnissa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asennusten asetuksia on siten helppo vaihtaa.
– Korkearesoluutionen, keskikokoinen näyttö graafisella menurakenteella. Helppo, itseopastava asetusten teko.
– Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.
– Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.
– Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.
– Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.
– Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.
– Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

Tekniset tiedot:
– Akun kapasiteetti: 2.1 Ah
– Akkuyksikön paino: 0.38 kg
– Akun tyyppi: Li-Ion
– Akun jännite: 18 V
– Latausvirta: 1.3 A
– Latausjärjestelmä: Automaattinen
– Virrankulutus leikkaustyön aikana: 20 W
– Keskimääräinen latausaika: 60 min
– Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella: 70 min

Kapasiteetti
– Leikkuukapasiteetti tunnissa: 65 m²
– Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla: 15 %
– Työalueen maksimikallistus: 40 %
– Työalueen maksimikallistus: 22 ° leikkuualan ollessa 1500 m²
– Työskentelyalueen kapasiteetti: 1500 m² ±20%
– Leikattavan alueen maksimikoko: 1500 m²
– Leikkuukorkeus, vähintään–enintään: 20-50 mm
– Leikkuuleveys: 22 cm

Mitat
– Tuotteen koko, P x L x K: 57x43x25 cm
– Paino: 9.4 kg
– Paino tuotepakkauksessa: 16,5 kg
Moottori
– Terämoottorin tyyppi: Harjaton DC mottori
– Pyörämoottorin tyyppi: Harjaton DC mottori

Varusteet
– Varashälytin: Kyllä
– Värikoodi: Harmaa
– Leikkuujärjestelmä: 3 nivelletty terä
– Varaterät: 6 kpl
– Hakukaapeli: Kyllä
– Seura hakukaapelia: 1
– Kahvan tyyppi: Integroitu
– Ajovalot: Ei
– Kotisignaali: Kyllä
– Näyttö: MonoChrome Graphical Display 2,8”
– Laitteiston lukitus: Kyllä
– Näppäimistö: Näppäimistö ja kosketusnäyttö/Älypuhelinsovellus
– Nostotunnistin: Kyllä
– Rajakaapeli: 0 m
– Liikerata: Epäsäännöllinen
– PIN-koodi: Kyllä
– Hakumenetelmät: 3 hakutapaa
– Kaapelikiinnikkeet: 0 kpl
– Kallistustunnistin: Kyllä
– Aikalukko: Kyllä
– Ajastin: Kyllä
– Ultraäänisensori: Ei
– Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi
– Yhteydet: Bluetooth®

Yhdistä ”AUTOMOWER® 315 MARK II Robottileikkuri” tuotteeseen lisävarusteita ja säästä

Et ole vielä valinnut lisävarusteita

Yhteensopivat tuotteet

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5,00 €

Minimitilaus: 40 €.

Tuotearviointi
Palvelu/toimitus
Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä.
Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Tämän jälkeen poistamme sähköpostiosoitteen rekisteristämme.
Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Työkaluässä-verkkokauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot.
Ilmainen toimitus yli 150,00 € tilauksille

Tutustu myös