Husqvarna Automower 430X NERA robottiruohonleikkuri

Tuotetunnus: 970 53 52-21 Categories , , Merkki:

3999,00 

Ei tällä hetkellä varastossa Kalajoella

Husqvarna Automower 430X NERA on edistyksellinen robottiruohonleikkuri, joka takaa täydelliset tulokset, jopa 3200 m² nurmialueilla. Huippulaatua edustava robottiruohonleikkuri, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen nurmikko ilman vaivaa. Se on varustettu älykkäillä toiminnoilla, jotka tekevät nurmikonleikkuusta helppoa ja mukavaa. Voit hallita leikkuria helposti älypuhelimella ja nauttia täydellisestä nurmikosta ilman, että sinun täytyy nostaa sormeakaan. Husqvarna Automower 430X NERA on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat täydellisen nurmikon ilman stressiä.

Lisätiedot

Husqvarna Automower 430X NERA

  • GPS-pohjainen varkaussuojaus: Kyllä
  • Työalueen maksimikallistus: 50 %
  • Leikattavan alueen maksimikoko: 3200 m²

Ominaisuudet

Husqvarna Automower 430X NERA on älykäs robottiruohonleikkuri, joka tarjoaa täysin räätälöitävän nurmikonhoidon Husqvarna EPOS Plug-in -sarjan kanssa. Laite tarjoaa tarkkaa leikkausta virtuaalisilla rajoilla, jotka voidaan määrittää Automower Zone Control -ominaisuuden avulla älypuhelimen kautta. Leikkurissa on myös sisäänrakennettu teknologia, joka auttaa sitä havaitsemaan ja välttämään esineitä, mikä vähentää pysähtymisriskiä.

Automower Connect

Leikkuria voi hallita helposti älypuhelimella Husqvarna Automower Connect -sovelluksen avulla. Sovellus tarjoaa käyttäjälle monipuoliset ominaisuudet, kuten IFTTT:n, jolla voidaan luoda omia ajastuksia leikkurille. GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan, jonka avulla leikkuri voi rekisteröidä, mitkä osat nurmikosta on jo leikattu ja säätää liikeratansa sen mukaisesti. Lisäksi laite on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Homen kanssa, joten leikkuri voi aloittaa työn äänikomennon avulla.

Muut ominaisuudet

Husqvarna AIM käyttää sisäänrakennettua GPS:ää ja antureita luodakseen virtuaalisen kartan nurmikosta. Husqvarna Automower X-Line on tuotevalikoiman täysin varusteltu sarja, joka on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen robottiruohonleikkurin. Laite pystyy tunnistamaan kapeat käytävät automaattisesti ja säätämään leikkuuaikansa nurmikon kasvuvauhdin mukaan. Leikkuri suojaa myös nurmikkoa estämällä leikkaamisen, kun ilman lämpötila laskee alle 6 asteen. Käyttäjä voi myös säätää leikkurin leikkuukorkeutta sähkökäyttöisellä säädöllä. Leikkurin ulkopinnat on helppo puhdistaa vesiletkulla, ja laite on ympäristöystävällinen, sillä se ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä käytön aikana.

Tekniset tiedot

Akun kapasiteetti 5.0 Ah
Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V
Latausjärjestelmä Automaattinen
Keskimääräinen latausaika 40 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 145 min
Leikkuukapasiteetti tunnissa 130 m²
Työalueen maksimikallistus 50 %
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
Leikkuuleveys 24 cm
Nostotunnistin Kyllä
Connectivity Bluetooth®, Cellular, Wi-Fi

Tutustu myös