Husqvarna Automower 450X NERA robottiruohonleikkuri

Tuotetunnus: 970 53 53-21 Categories , , Merkki:

5199,00 

Ei tällä hetkellä varastossa Kalajoella

Husqvarna Automower 450X NERA on älykäs robottiruohonleikkuri, joka takaa täydellisen leikkuutuloksen jopa 5000 m² nurmikoilla vuorokauden ympäri. Huippulaatua edustava robottiruohonleikkuri, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen nurmikko ilman vaivaa. Voit hallita leikkuria helposti älypuhelimella! Husqvarna Automower 450X NERA on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat täydellisen nurmikon ilman stressiä. Luotettava toiminta takaa täydellisen leikkuutuloksen ilman epämiellyttäviä uria, ja se navigoi helposti jokaisen puutarhan nurkan, satoi tai paistoi.

Lisätiedot

Husqvarna Automower 450X NERA

  • Leikkuukorkeus, vähintään–enintään: 20-60 mm
  • GPS-pohjainen varkaussuojaus: Kyllä
  • Työalueen maksimikallistus: 50 %
  • Leikattavan alueen maksimikoko: 5000 m²

Ominaisuudet

Husqvarna Automower 450X NERA robottiruohonleikkuri on erittäin älykäs ja monipuolinen laite, joka tarjoaa täysin muokattavan nurmikonhoidon. Tämä robottiruohonleikkuri on yhteensopiva Husqvarna EPOS™ Plug-in -sarjan kanssa, joka mahdollistaa automaattisen nurmikonhoidon ja leikkaamisen määrittelyt oman älypuhelimen avulla. Lisäksi leikkurissa on teknologia, joka auttaa sitä tunnistamaan ja välttämään esteitä, mikä vähentää odottamattomia pysähdyksiä ja parantaa sen tehokkuutta.

Automower Connect

Husqvarna Automower 450X NERA robottiruohonleikkuria voi hallita älypuhelimen Husqvarna Automower® Connect -sovelluksen avulla. Sovellus mahdollistaa monipuolisen ohjauksen, kuten äänikomennot, ajastukset, ja se mahdollistaa myös tilan seurannan. Leikkuriin on myös integroitu GPS-järjestelmä, joka luo kartan puutarhastasi ja merkitsee jo leikatut alueet. Tämän avulla leikkuri voi mukauttaa liikeratojaan leikattavaksi jäljelle jäävien alueiden mukaan.

Muut ominaisuudet

Husqvarna AIM käyttää sisäänrakennettua GPS:ää ja antureita luodakseen virtuaalisen kartan nurmikosta. Husqvarna Automower X-Line on tuotevalikoiman täysin varusteltu sarja, joka on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen robottiruohonleikkurin. Laite pystyy tunnistamaan kapeat käytävät automaattisesti ja säätämään leikkuuaikansa nurmikon kasvuvauhdin mukaan. Leikkuri suojaa myös nurmikkoa estämällä leikkaamisen, kun ilman lämpötila laskee alle 6 asteen. Käyttäjä voi myös säätää leikkurin leikkuukorkeutta sähkökäyttöisellä säädöllä. Leikkurin ulkopinnat on helppo puhdistaa vesiletkulla, ja laite on ympäristöystävällinen, sillä se ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä käytön aikana.

Akun kapasiteetti 7.5 Ah
Akun tyyppi Li-Ion
Akun jännite 18 V
Latausvirta 7 A
Latausjärjestelmä Automaattinen
Virrankulutus 26 W
Leikkuukapasiteetti/tunti 210 m² / 2250 ft²
Leikkuukorkeus 20-60 mm
Leikkuuleveys 24 cm
Työskentelyalueen kapasiteetti 5000 m² ±20%
Ohjattava oman applikaation avulla Automower® Connect
Leikkuujärjestelmä 3 pivoting razor blades
Näyttö Color Display TFT 2,8” QVGA
Ajovalot Kyllä
Kotisignaali Kyllä
Nostotunnistin Kyllä
Kallistustunnistin Kyllä

Tutustu myös