Ale 16%

STIHL MSA 300 C-O akkuketjusaha runko

Tuotetunnus: MA022000031 Categories , , , , Merkki:

Alkuperäinen hinta oli: 955,00 €.Nykyinen hinta on: 799,00 €.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Tehokkain STIHL akkusaha ammattikäyttöön. Korkea suorituskyky ja kolme valittavissa olevaa toimintatilaa mahdollistavat optimaalisen työskentelyn monenlaisessa käytössä, kuten puiden kaato, karsinta tai sahaus. Erittäin hyvä ergonomia myös pidemmillä työrupeamilla sulavan, käytännöllisen muotoilun, erinomaisen tasapainon ja STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän ansiosta. Intuitiivinen käyttö- ja ilmoitusohjaustaulu LED-näytöllä, integroitu jäähdytysilmasuodatin, kiinteä purusuojan mutteri, säädettävä öljypumppu, .325″ RS PRO -teräketju erittäin korkeaa sahaustehoa varten. Vakiovarusteena öljyanturi ja LED-näyttö, joka ilmoittaa käyttäjälle aktiivisesti öljypulasta. Laitteen kotelossa valmius STIHL Smart Connector 2 A:lle. Konerunko ilman akkua ja laturia.

Lisätiedot

Vakiovarusteet

Fleece-suodatin
Uudessa MSA 300 -versiossamme fleece-suodatin tarjoaa jatkuvan ja suuren tehon – jopa ankarissa olosuhteissa. Erittäin hienohuokoinen suodatinmateriaali pitää jopa hienon pölyn ja lian poissa elektroniikasta ja sähkömoottorista. Puhdistusta varten irrota ilmansuodatin ja suihkuta siihen STIHL Variocleania, huuhtele se hetken kuluttua lämpimällä vedellä ja anna kuivua. Sen jälkeen suodatin on taas käyttövalmis.

Ketjunnopeus jopa 30 m/s
MSA 300:n maksimi ketjunnopeus 30 m/s on optimisoitu kolmeen ennalta määritettyyn käyttötilaan, pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, karsimiseen ja katkaisuun sekä puurakennustöihin. Suuren leikkuutehon saavuttamiseksi MSA 300:lla on vakiovarusteena STIHL Light 04 -laippa ja teräketju .325 ”RS PRO.

Yhteensopiva Smart Connector 2 A:n kanssa
Smart Connector 2 A on asennettu valmiiksi määritettyyn kohtaan koneen kannessa. Oikein asennettuna Smart Connector 2 A välittää arvokkaita konetietoja älypuhelimeesi, tablettiin tai STIHL connected boxiin, joka on kantaman sisällä.

Ohjausnäyttö
MSA 300:ssa on elektroninen ohjausnäyttö LED-näytöllä. Valittavana on kolme käyttöohjelmaa, joiden kanssa työskentely on helppoa ja turvallista. Reilun kokoinen näyttö, jotta sinulla on käyttäjänä aina hyvä yleiskuva kaikista tärkeistä moottorisahaa koskevista tiedoista, esim. käyttötila tai ketjujarrun tila.

Light 04 laippa .325“ RS3 PRO teräketju
Erittäin suuri leikkuuteho kestävällä ja ammattimaisella Light 04 -laipalla ja .325 ”RS3-teräketjulla.

Ohjauskahva potentiometritoiminnolla
Kätevään käyttöön. Kahvan pehmeiden komponenttien ansiosta se on mukava kädessä ja on sekä helppo että turvallinen ajaa. Lisäksi pehmeä pinnoite varmistaa otteen varsinkin märkänä.

Öljyanturi (O)
Öljyanturi näyttää selkeällä LED-valolla ketjun öljytason. Jos LED ei pala, järjestelmässä on tarpeeksi teräketjuöljyä. Punaisen valon näkyessä on aika lisätä öljyä.

Tekniset tiedot:

  • Ääniteho dB(A)1): 104
  • Äänenpaine dB(A)1): 93
  • Jännite V: 36
  • Terälevy cm: 35
  • Tärinätaso vasen/oikea m/s²2): 2,6/2,8
  • Paino kg3): 5,4

Tutustu myös