STIHL MSA 60.0 C-B akkuketjusaha set

Tuotetunnus: MA040115814 Categories , , , , Merkki:

339,00 

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Stihl MSA 60.0 C-B akkumoottorisahasetti AK 20 akulla ja AL 101 laturilla. Kevyt ja helppokäyttöinen akkusaha satunnaiseen puutarhanhoitoon ja yksinkertaisiin sahaustöihin. ¼” PM3- teräketju korkeaa leikkuutehoa ja puhtaita sahauksia varten, ergonominen käyttövipu portaattomalla nopeudensäädöllä, STIHL ketjun pikakiristys ilman työkaluja, läpinäkyvä öljysäiliö täyttömäärän helppoon visuaaliseen tarkistamiseen.

Lisätiedot

Vakiovarusteet

STIHL teräketjun pikakiristys (B)
STIHL teräketjun pikakiristys on helppo tapa kiristää teräketju ilman työkaluja ja ilman kosketusta terävään ketjuun. Löysäät vain lukitusruuvin ja kiristät säätöpyörästä ketjun.

Softgripp -kahva
Softgripp“ mukavalle työnteolle

Ohjauskahva potentiometritoiminnolla
Kätevään käyttöön. Kahvan pehmeiden komponenttien ansiosta se on mukava kädessä ja on sekä helppo että turvallinen ajaa. Lisäksi pehmeä pinnoite varmistaa otteen varsinkin märkänä.

Kahden käden käyttö
Ergonominen etukahva ja kätevä pehmustettu takakahva tekevät työnteosta turvallista, mukavaa ja vähemmän rasittavaa.

Läpinäkyvä ketjuöljysäiliö
Helppo kontrolloida ketjuöljyn määrää: läpinäkyvä säiliö takaa jatkuvan näkyvyyden. Öljyä on helppo lisätä tarvittaessa

Kuljetusasento
Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.

EC-moottori
EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

Tekniset tiedot:

  • Äänenpaine dB(A): 83
  • Ääniteho dB(A): 94
  • Paino kg: 2,9 (ilman akkua)
  • Jännite V: 36
  • Tärinätaso vasen/oikea m/s²: 3,2/3,4

Tutustu myös